Onze gastronomie voor een gezellige afsluiting van de sportieve inspanning

Stevige gastronomie en verfrissende drankjes in onze gastronomische ruimte

Bij de Euregio Tennis & Padel Academy vindt u een professioneel geleid restaurant. Een kleine en een warme mediterrane keuken, verse drankjes en warme dranken wachten op u. U kunt ook genieten van een goede wijn, zoals een koele rosé of een aangenaam getemperde rode wijn, maar ook van een vers getapt biertje. Isotone drankjes zijn natuurlijk in de aanbieding voor de volbloed sportmannen en -vrouwen.

In ons cateringgedeelte bieden wij ook de mogelijkheid aan externe personen en bedrijven om hun feesten te houden, zoals verjaardagen, catering enz.

ONS MENU VOOR ELKE SMAAK

Contentbild ETP - 1
Hartig

Naast de klassieke en dagelijkse gerechten bieden wij ook spontaan speciale hoogtepunten op aanvraag en na reservering. Wij hebben al een gambas-avond of een barbecue-evenement aangeboden of zelfs een Spaanse avond met traditionele paella. Neem tijdig contact met ons op en wij organiseren een speciale avond voor u.

Contentbild ETP - 2
Drankjes

Naast de klassieke koude en warme dranken, hebben wij ook een goede wijn in het assortiment. De keuze is aan jou. Doe alsof u thuis bent en geniet van een paar uur sport en ontspanning bij ons.

We kijken uit naar uw bezoek.
Met vriendelijke groeten, Anne Braun